InterieurSlaapkamerVerbouwenWonen

RAL 9016 voor een frisse look in huis

RAL 9016

Wil je eens een ander kleurtje in huis? Ga dan eens voor een frisse kleur die energie brengt! Een kleur die je gezin kracht en positiviteit brengt. Een frisse kleur die ruimtelijk aandoet en hoogte brengt in een kamer. Deze kleur bestaat al een tijdje, maar wordt steeds populairder. Dit past helemaal in de trend, waarbij een witte kleur steeds lichter wordt. Eerst was het crème wit, toen gebroken wit en nu dus verkeerswit. Ook wel bekend als RAL 9016.

Een felle witte kleur dus. Maar waar ga je deze gebruiken? Het leuke van deze kleur is dat je hem overal in huis kunt aanbrengen. Of het nu gaat om de keuken, slaapkamer, woonkamer, hal of kinderkamer. Alles is mogelijk. Natuurlijk kun je zo’n felle witte kleur als RAL 9016 ook prima combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combinatie met blauw of roze? Perfect voor de slaapkamer van je kroost. Lekker fris en toch persoonlijk!

Verkeerswit als basiskleur

Zoals we hierboven al hebben genoemd is deze kleur wit heel goed te gebruiken als basiskleur. De combinaties met roze en blauw zijn perfect, maar denk ook eens aan andere kleuren. Een groene kleur past bijvoorbeeld ook prima. Ideaal voor een frisse look die net even anders is. Verkeerswit straalt de hedendaagse moderne maatschappij uit, maar is toch heel persoonlijk te maken.

Twijfel je nog? Om het je wat gemakkelijker te maken hebben we hieronder een aantal redenen waarom jij nu voor RAL 9016 zou moeten kiezen:

  • Kleur zie je steeds meer bij trends
  • De ‘nieuwe’ vervanger van RAL 9010
  • Heerlijk licht
  • Perfect te combineren
  • Modern en fris

Het gebruik van Verkeerswit is eindeloos. Zo kun je de kleur prima bestellen als muurverf of plafondverf. Wist je trouwens dat een lichte muur, maar ook zeker een licht plafond je kamer optisch hoger doet lijken?  Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een frisse, lichte kleur te gebruiken. En wat is nou witter dan wit? Juist: Verkeerswit!

Ook voor de deuren, kozijnen en andere oppervlakken geschikt

 De veelbesproken kleur is niet alleen geschikt voor de muren en plafonds natuurlijk! Stel je eens voor om ook de deuren en kozijnen in Verkeerswit te schilderen. Je krijgt een hele nieuw uitstraling die perfect past bij de tijd van nu! Ook voor de kinderen is deze kleur heel verfrissend. Het geeft ze energie! Vergeet de oude, donkere kleuren wit en ga mee met tijd!

Wil je weten hoe je deze fantastisch kleur kunt aanbrengen? De verfspecialisten van Onlineverf.nl geven je gratis advies! Kijk eens op de website, lees eens wat blogs en ga goed van start!

 

 

 

 

Geef een reactie