TipsWonen

Oosterse stijl in je huiskamer

Wil je heerlijk kunnen ontspannen en relaxen in je woonkamer, kies dan voor een Oosterse sfeer. Een Oosterse sfeer zorgt namelijk voor warmte, een beetje magie en een sprookjesachtig gevoel. Een ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Toch weten veel mensen niet helemaal, hoe zij deze Oosterse sfeer in huis kunnen creëren. Dit is lang niet zo lastig als wordt gedacht. Door gebruik te maken van prachtige accessoires, mooie kussens en kleden en als echte eyecather een Oosterse lamp, kun je dit ook heel gemakkelijk zelf. Tover je huiskamer dan ook om, tot een rustgevende Oosterse plek.

Geniet van een magische plek

Tegenwoordig is iedereen erg druk en zodoende is het dan ook prettig, om thuis een plek te hebben waar je echt tot rust komt. Door er voor te kiezen om de Oosterse stijl in je huiskamer toe te voegen, kun je erg gemakkelijk zelf deze plek creëren. In het Oosten wordt veelal gebruikt gemaakt van mooie aardse en fellere kleuren, rijke stoffen en vele accessoires. Iets wat je ook in je eigen huiskamer kunt toepassen. Zo kun je er dus voor kiezen om verschillende Oosterse accessoires aan je interieur toe te voegen. Denk hierbij aan mooie tapijten en vele kussens met paarse, oranje en okergele accenten.

Deze geven je huiskamer al snel veel warmte en knusheid. Verlichting speelt hierbij ook een erg belangrijke rol. Door gebruik te maken van de juiste verlichting, creëer je ook meer sfeer en warmte in jouw interieur. Zo zijn er speciale Oosterse lampen te verkrijgen, die je in jouw huiskamer kunt hangen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige kroonluchtiger of een magische hanglamp. De Oosterse lampen zijn zo gemaakt, dat deze het licht in je huiskamer laten schitteren. Zo ontstaat er een waar sprookje, waar jij zelf deel van uit maakt.Oosterse lampen

Maak gebruik van Oosterse accessoires

Natuurlijk zijn er ook nog vele andere accessoires die je kunt gebruiken, om de Oosterse stijl in je huiskamer te creëren. Maak bijvoorbeeld gebruik van vele lantaarns, kaarsen, vazen en prachtige dienbladen. Door in je huidige interieur deze accessoires toe te voegen, haal jij zo heel gemakkelijk de Oosterse stijl naar jouw eigen interieur. Ook kun je er voor kiezen om Oosterse meubels toe te voegen. Denk hierbij aan prachtige salontafels, luxe stoelen, poefjes of dressoirs. Bij al deze meubels zie je vaak dat er glas of marmer in is verwerkt en worden veelal de kleuren goud en zilver gebruikt. Deze materialen en kleuren passen perfect binnen de Oosterse stijl.

Geef een reactie