InterieurTipsWonen

Varieer in vloeren!

Varieer in vloeren!

Vloerbedekking speelt een grote rol in de sfeer van je huis. Een gietvloer geeft bijvoorbeeld een stoere, strakke uitstraling. Het leuke aan een gietvloer zijn de eindeloze mogelijkheden. Zo kan je spelen met verschillende kleuren en patronen. Je maakt je huis uniek, origineel en persoonlijk door tekeningen in je vloer te laten meegieten. Word je al onrustig van deze gedachte? Dan is er ook nog de optie om een gietvloer te kiezen die de uitstraling heeft van beton. Je minimalistische interieur krijgt door deze aanpak een moderne en stoere look.

Trends

Mosterdgeel, lichtblauw en zachtroze zijn de kleuren trends voor 2019. Het zijn misschien kleuren die je niet gelijk had verwacht of die je zelf snel zou gebruiken, maar probeer open te staan voor nieuwe kleurpaletten die minder veilig zijn dan je gewend bent. Planten zijn de afgelopen drie jaar al een trend geweest, dit is niet veranderd. Men vindt duurzaamheid steeds belangrijker en planten passen goed in dit plaatje. Vooral mensen die in de stad wonen en over het algemeen weinig in de natuur komen, vinden hun balans door een kleine jungle te maken in hun eigen woning.

Sensationele slaapkamer

Een goede nachtrust is een primaire levensbehoefte. Zelf merk je het ook als je niet lekker geslapen hebt of te weinig geslapen hebt. Allereerst moet je natuurlijk zorgen voor een matras die jou (en je partner) de juiste comfort geeft. Elk mens is anders en de stevigheid van matrassen ook. Ga samen op jacht naar het beste matras en neem een aantal dagen om tot je besluit te komen. Rust is heel erg belangrijk in je slaapkamer, maar dat betekend niet dat alles wit en steriel er uit hoeft te zien. Zorg voor de juiste balans door een lege muur te mixen met een grafisch patroon van je dekbed.

Een blauwe keuken

Een aankomende trend voor de muurkleur van de keuken is de kleur blauw. Het is interessant om hierin meerdere tinten te gebruiken, dit zorgt voor een rustgevend gevoel. De kleur wit is een goede basiskleur voor de keukenkastjes en het keukenblad, hierdoor lijkt de kamer groter. Een keuken is een ruimte waarin veel wordt gegeten en voedsel wordt klaargemaakt. Met een hygiënisch en opgeruimd keukenblad wordt het koken van je maaltijden leuker en gemakkelijker. De minimalistische stijl wordt daarom vaak gehanteerd, omdat dit meer overzicht en rust creëert. Veel plezier en succes met het stijlen van je huis!

Geef een reactie