BadkamerVerbouwenWonen

Welk bad past bij u?

welk bad past bij jouw

Een bad kopen is niet meer zo eenvoudig. Er is ontzettend veel keus niet alleen qua vorm, maar ook qua functie en materiaal.

Vorm van het bad

Er is veel keus op het gebied van vorm; rond, vierkant, ovaal en zelfs zes- of achthoekig. Ook zijn er baden die speciaal geschikt zijn voor kleine ruimtes. Denk dus van te voren goed na over welke vorm u wilt en welke vorm bad het beste past in uw badkamer.

Functie van het bad

Ook wat betreft functies van het bad zijn er genoeg keuzes. Er zijn baden om in te douchen, languit te liggen, om met z’n tweeën in te zitten of gewoon heerljik te relaxen. Een bad met een wirlpoolsysteem is de ultieme luxe. Van een Spa-systeem tot wirlpoolsystemen waarbij de massage stimulerend werkt.

Materiaal van het bad

Baden komen er niet alleen in veel verschillende vormen en functies, ook de materialen lopen uit een. Zo zijn er baden van acryl, geëmailleerd plaatstaal, natuursteen zoals marmer of graniet, Corian, composietsteen (een mix van natuurlijke materialen en kunststof) en van hout.

Probeer uit

Net als een bed kunt u een bad het beste uitproberen in de winkel. Let goed op de breedte en de lengte van het bed; u moet genoeg ruimte hebben om languit te liggen, maar wanneer het bad té groot is, is het ook niet comfortabel!

Geef een reactie